ABOUT US

Ιστορικό

Το 1986 ο Παναγιώτης Χατζηπάντος υλοποιώντας το όραμά του, ίδρυσε στη Βέροια μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες, την HOME ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΟΣ, που δραστηριοποιούνταν αρχικά στο χώρο κατασκευής και λιανική διάθεση φωτιστικών. Στη συνέχεια δημιουργήθηκε η Home Lighting με σκοπό τη χονδρική πώληση.

Η Home Lighting διαθέτει ένα βιοτεχνικό χώρο με σύγχρονο κέντρο διανομής και αποθήκης 3.000 τ.μ. χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει πως το όραμα τελείωσε.

Ο Σκοπός Μας

Θέλουμε τα προϊόντα μας όχι μόνο να φωτίζουν τα σπίτια των πελατών μας αλλά και να τους εμπνέουν. Πιστεύουμε ότι το φώς είναι ένα είδος δημιουργίας από μόνο του. Γι’ αυτό σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε προσεκτικά μια μεγάλη σειρά από ποιοτικές λύσεις Home Lighting. Εστιάζοντας στους πελάτες μας, βασίζουμε τις επιλογές μας στις προτιμήσεις τους, τις ιδιαίτερες ανάγκες τους και την ελευθερία να διαλέξουν ανάμεσα από μια πληθώρα σχεδίων, ειδικών και εμπορικών, στις καλύτερες δυνατές τιμές.

Με επίκεντρο πάντα τον πελάτη

Έχουμε μία μεγάλη ομάδα ανθρώπων για την εξυπηρέτηση του project σας. Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα: Σχεδιασμός Εσωτερικού Φωτισμού, Υπολογισμός Κόστους – Απόδοσης Προσφορών και Συμβουλευτικές Υπηρεσίες σε αυτόν τον τομέα.Το χαρτοφυλάκιο της εταιρίας μας είναι έργα συνήθως: εμπορικά κτίρια, εμπορικά κέντρα, γραφεία, εταιρική έδρα, ξενοδοχεία, εστιατόρια, και ενοικιαζόμενα δωμάτια

Εστιάζουμε στους πελάτες μας

Εστιάζοντας στους πελάτες μας, βασίζουμε τις επιλογές μας στις προτιμήσεις τους, τις ιδιαίτερες ανάγκες τους και την ελευθερία να διαλέξουν ανάμεσα από μια πληθώρα σχεδίων, ειδικών και εμπορικών, στις καλύτερες δυνατές τιμές.Είμαστε στην ευχάριστη θέση να μοιραστούμε τις γνώσεις μας, κάνοντας τον σχεδιασμό φωτισμού, θα σας προτείνουμε πώς να φωτίσει σωστά ο χώρος και να βοηθήσει στην επίλυση των ζητημάτων που σχετίζονται με την επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος του φωτός και της οπτικής.Τα καλύτερα αποτελέσματα της συνεργασίας μπορούν να επιτευχθούν ξεκινώντας από το αρχικό στάδιο του σχεδιασμού, γι’ αυτό σας ενθαρρύνουμε να επικοινωνήσετε όσο τον δυνατόν νωρίτερα.

Δείτε που Εξάγουμε

Ρουμανία. Ισπανία.  Σερβία .Κύπρος .Βουλγαρία  Κόσοβο. Γαλλία. Κροατία. Πορτογαλία. Ιρλανδία. Β. Ιρλανδία. Μαυροβούνιο .Π.Γ.Δ.Μ.. Αγγλία. Ισλανδία .Γερμανία .Μάλτα .Εσθονία Ιταλία. Λετονία. Ολλανδία .Βέλγιο. Τσεχία .Σλοβακία .Πολωνία .Αυστρία . Ελβετία, Η.Α.Ε. Ινδία. Λίβανος, Ρωσία, Σιγκαπούρη. Ισραήλ. Νέα Ζηλανδία, Αίγυπτος

Η ποιότητα είναι πολύ σημαντική

Για εμάς η ποιότητα είναι πολύ σημαντική και γι’ αυτό όλα τα φωτιστικά τηρούν τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης (CE). Οι οδηγίες και τα σύμβολα που φέρουν τα φωτιστικά, εξασφαλίζουν τη σωστή τοποθέτηση και λειτουργία των φωτιστικών. Σε όλα τα φωτιστικά υπάρχει εγγύηση 2 χρόνια στα ηλεκτρικά μέρη.Όλα τα προϊόντα μας συσκευάζονται σύμφωνα με τις αυστηρές προδιαγραφές μας. Επιπλέον, η συνέπεια στην παράδοση και η θαυμάσια εξυπηρέτηση μας μετά την πώληση διασφαλίζουν μια μακροχρόνια και αποδοτική συνεργασία.Η άριστη ποιότητα των προϊόντων μας διασφαλίζεται από εξειδικευμένο προσωπικό, ένα εταιρικό σύστημα διασφάλισης ποιότητας και μακροπρόθεσμες και αξιόπιστες συνεργασίες με τους προμηθευτές μας.Γρήγορες αντιδράσεις σε ερωτήσεις, ικανές επαφές με δεξιότητες ξένων γλωσσων, logistics υψηλής απόδοσης και υποστήριξη πωλήσεων, είναι τα αυτονόητα δομικά στοιχεια της υπηρεσίας μας.

Προσέχουμε το περιβάλλον

Η Home Lighting σκέφτεται το περιβάλλον και τα περισσότερα φωτιστικά είναι σχεδιασμένα να μπορούν να φέρουν λάμπες εξοικονόμησης ενέργειας και νέας τεχνολογίας LED.Συμμετέχουμε στη φωτοκύκλωση ενεργά για την ανακύκλωση όλων των καμένων λαμπτήρων.